عدالت انتقالی برای ایران

عدالت انتقالی برای همه، به‌ویژه افراد دارای معلولیت
عدالت انتقالی برای همه، به‌ویژه افراد دارای معلولیت

‌در این ویدیو،مریم حفیظی‌راد هنرمند ناشنوا و فعال حقوق و مروج فرهنگ ناشنوا، به زبان اشاره (که زیرنویس شده)، می‌گوید:«عدالت انتقالی کمک‌ می‌کند مسیر بدون مانع، چه برای افراد دارای معلولیت و چه غیرمعلول، وجود داشته باشد؛ و این یعنی دسترس‌پذیری کامل برای همه.» عدالت انتقالی در ابتدا برای رسیدگی

فهرست مطالب


در این ویدیو،مریم حفیظی‌راد هنرمند ناشنوا و فعال حقوق و مروج فرهنگ ناشنوا، به زبان اشاره (که زیرنویس شده)، می‌گوید:
«عدالت انتقالی کمک‌ می‌کند مسیر بدون مانع، چه برای افراد دارای معلولیت و چه غیرمعلول، وجود داشته باشد؛ و این یعنی دسترس‌پذیری کامل برای همه.»

عدالت انتقالی در ابتدا برای رسیدگی به تعداد محدودی از نقض‌های حقوق بشری طراحی شده بود، اما به تدریج خود را تصحیح کرد و به نقض‌های حقوقی که جوامع به دلایل مختلف به طور گروهی تجربه می‌کنند نیز پرداخت. افراد دارای معلولیت از جمله گروه‌هایی هستند که به طور جدی از دسترسی به منابع و فرصت‌ها در زندگی محروم مانده‌اند. عدالت انتقالی باید فرصتی باشد تا به چالش‌های افراد دارای معلولیت پرداخته شود.
عدالت انتقالی باید برای همه، به‌ویژه افراد دارای معلولیت، فراگیر و دسترسی پذیر باشد. آنها باید در طراحی سازکارهای عدالت انتقالی سهیم بوده و به طور ویژه در سازکارهای مربوط به این گروه مورد مشورت قرار گیرند. همچنین، عدالت انتقالی باید زمینه‌ برای شنیده شدن روایت‌های جامعه معلولیت فراهم کند.

جاستیداد

برای مشاهده ویدئو بر عکس کلیک کنید

شرح تصویر (برای کاربران نابینا): عکسی از مریم حفیظی‌راد روی کاور ویدیو با بک‌گراند سیاه.
روی تصویر عنوان نوشته شده: مریم_ حفیظی‌راد، هنرمند ناشنوا و فعال حقوق و مروج فرهنگ ناشنوا.
در این ویدیو مریم لباس مشکی به تن دارد.